FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastavenieNastavenie   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

SLOVENSKÝ HEVÍK
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra epg.sk -> Music
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Páčil sa vám tento album?
Áno
43%
 43%  [ 7 ]
Nie
56%
 56%  [ 9 ]
Celkom hlasov : 16

Autor Správa
Los
Demonologist
Demonologist

Založené: 31. 08. 2005
Prísp.: 51

PríspevokPoslal: Mon Oct 03, 2005 16:07    Predmet: SLOVENSKÝ HEVÍK Odpovedať s citátom

Stiahnite si toto skvelé dielo z histórie slovenského heavymetalu.
Toto je jediné miesto na nete, kde máte možnosť získať legendárny album Rockoko od heavymetalovej skupiny Prorock. Sťahujte rýchlo, link je obmedzený buď na 25 stiahnutí,alebo ejden týžden funkčnosti:

http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=2G7UIVX8PYLRK2IHNQDDLX7OWT

Naposledy upravil Los dňa Wed Oct 19, 2005 9:43, celkovo upravené 1 krát
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorovu www stránku
belial
Admin v dôchodku
Admin v dôchodku

Založené: 06. 07. 2003
Prísp.: 3376

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 5:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Los,nic v zlom,ale niesi nejako zamerany na legendy ktore nik nepozna?
Will Smith si kúpil ultramoderný japonský záchod. Spevák a herec v jednej osobe sa teší, že spolu so svojou rodinkou odteraz ušetria celý "majland", pretože už nebudú musieť kupovať drahý toaletný papier.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorovu www stránku
Anonymný

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 8:18    Predmet: Odpovedať s citátom

nevadi ja som dosť vďačný za ten Prorock je to presne to čo mám rád
ak by ešte niekto vedel zohnať nepohrdnem ani ak by sa niekde našiel Dereš a Makarčudra toto fakt nikde neviem nájsť !!!!
Návrat hore
elrond
Glabrezu
Glabrezu

Založené: 10. 06. 2003
Prísp.: 1306

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 10:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Orol od tialro sa daju stiahnut nejake songy deres http://www.deres.sk/

inac este existovala jedna slovenska heavy kapela volala sa STRIGA

http://www.last.fm/user/bloodheco
http://www.myspace.com/bloodheco

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pitter
Devil
Devil

Založené: 21. 01. 2004
Prísp.: 354

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 11:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Prorock uz nejaky ten piatok poznam, su to chalani tot od nas z vychodu Wink ale nejak ma to vtedy nezaujalo a som aj na to trochu pozabudol, terazz som si to opatovne pustil, taky priemer, ale da sa.Aj Striga je z vychodu (Presov). zeby sme boli basta povodneho heavyku, he he Idea Inac Deres a Makar Cudra zhanam uz straaasne dlho a stale nic Evil or Very Mad , tak ak by to niekto mal vo svojej zbierke poprosim PM Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Anonymný

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 11:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Sexit máte ??

Ak nie ja to mám Laughing
Návrat hore
Pitter
Devil
Devil

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Darku, este ked mozes, zozen si aj Schyzofem, tiez sa ti to bude pacit, asi. Su to chalani taktiez z KE, ale uz niekolko rokov ziju a tvoria v Prahe, minuly mesiac vydali CD u Popron ak sa namylim, ale este som to nepocul,som zvedavy co vypustili na svet, ale ako ich poznam, urcite to nebude ziaden shit Twisted Evil
Návrat hore
Pitter
Devil
Devil

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 12:09    Predmet: Odpovedať s citátom

na tom Prorocku co je tu k stiahnutiu chyba jeden song (Blazniva zena) Idea Laughing
Návrat hore
Anonymný

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 12:28    Predmet: Odpovedať s citátom

ešte ma napadá poznáte niekto Runner ???

ja som naposledy o nich počul v 1993 sa mi zdá že boli z Prešova ešte som akú takú zmienku zachytil o nich keď bol tuším že v Živote v roku 1999 rozhovor s ich speváčkou, ktorá len tak na okraj spomenula, že začínala v Runneri, na koncertoch v 1993 hrávali aj I want out
Návrat hore
Los
Demonologist
Demonologist

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 13:26    Predmet: Odpovedať s citátom

belial napísal:
Los,nic v zlom,ale niesi nejako zamerany na legendy ktore nik nepozna?

Veru som zameraný na kapely ktoré su málo známe, tie známe sa dajú stiahnuť hocikde, ale myslím že tieto čo sem dávam nie su nikde inde na nete k dispozícií.

A čo sa týka Apoplexy,určite patrí medzi priekopníkov deathmetalu na Slovensku, myslim ze jkazdy kto sledoval rozmah deathmetalovej sceny na Slovensku v druhej polke 90tych rokov, tak Apoplexy pozná..
Návrat hore
Los
Demonologist
Demonologist

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 13:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Pitter napísal:
Prorock uz nejaky ten piatok poznam, su to chalani tot od nas z vychodu Wink ale nejak ma to vtedy nezaujalo a som aj na to trochu pozabudol, terazz som si to opatovne pustil, taky priemer, ale da sa.Aj Striga je z vychodu (Presov). zeby sme boli basta povodneho heavyku, he he Idea Inac Deres a Makar Cudra zhanam uz straaasne dlho a stale nic Evil or Very Mad , tak ak by to niekto mal vo svojej zbierke poprosim PM Wink

Nevieš či tá Striga a Makačudra vyšli na CD?
Dereš ma tie tri mp3 na stránke, a na maily nereagujú, ale myslím že nič nevydali. Mám jeden ich živý koncert LIVE IN PLIEŠOVCE, ale iba na kazete.

Ale tú Strigu a Makačudru by so rád zohnal, ak niekto môže sprostredkovať...

Pitter napísal:
na tom Prorocku co je tu k stiahnutiu chyba jeden song (Blazniva zena)

Viem, to som tam zámerne nedal, to nemá s metalom nič spoločné, taká Senzusovka, iba by to robilo zlý dojem a potreboval som aby sa mi ten album ako zip zmestil do 50 MB..
Návrat hore
Los
Demonologist
Demonologist

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 13:37    Predmet: Odpovedať s citátom

DarkEagle666 napísal:
Sexit máte ?? Ak nie ja to mám Laughing

Ktorý máš album(y)?
Ja mám prvý iba na kazete a už dlho ho zháňam na CD, nemáš to náhodou? A mám aj ten posledný, ale to už je slabšie, každopádne prvý album je Ďaľší slovenský skvost, a ak ho máš na CD, môžme sa nejak dohodnúť na výmene...
Návrat hore
weronyka
Demonologist
Demonologist

Založené: 03. 08. 2005
Prísp.: 87

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 14:22    Predmet: Odpovedať s citátom

jaj, toto si asi stiahnut nestihnem, moze to niekto potom nazdielat? teda ale podla toho, aky stary je tento album, ale to co bolo medzi 80-95 rokom urcite chcem... dufam ze to bude daco na styl tych starych CS skupin, tie boli uplne super Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Anonymný

PríspevokPoslal: Tue Oct 04, 2005 15:50    Predmet: Odpovedať s citátom

Sexit mám cd verziu a zazdielam to ( hádam sa na mňa chlapci zo Sexitu nenahnevajú Smile )v najbližších dňoch
Návrat hore
Los
Demonologist
Demonologist

PríspevokPoslal: Wed Oct 05, 2005 8:21    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
Sexit mám cd verziu a zazdielam to ( hádam sa na mňa chlapci zo Sexitu nenahnevajú )v najbližších dňoch

Nemohol by si ten Sexit supnut na net cez ten server www.yousendit.com? Tam sa daju uploadovať položky veľké až do 1 GB, a bude to tam týždeň...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra epg.sk -> Music Časy uvedené v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: