| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
vlasaty-had Imp

Založené: 26. 05. 2009 Prísp.: 12
|
Poslal: Thu Jun 24, 2010 15:07 Predmet: |
|
|
| Daniela napísal: | | Demonic89 napísal: | Aspon podporite Snina Rock Fest Ten si to určite zasluzi viac |
Podľa mňa sa dá naraz podporovať MTF aj Rock pod kameňom, chcela som ísť na obidve (13.8. Žiar, 14.8. Snina)... debata o tom, kto si to viac zaslúži je úplne irelevantná, tu ide o hudbu a oba festivaly majú (mali) perfektný line-up... držím EPG palce, aby sa im do budúcna podarilo čo najviac akcii  |
ty to mozno dokazes, no neviem ako my vychodniari by sme dokozali 14.augusta podporit Stratovarius v KE a hned 14. augusta TARJU atd... v Snine bud alebo, otazka priority... a Snina je uz rokmi overena znacka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Daniela Imp

Založené: 17. 04. 2010 Prísp.: 8 Bydlisko: Bratislava
|
Poslal: Thu Jun 24, 2010 15:11 Predmet: |
|
|
| vlasaty-had napísal: | ty to mozno dokazes, no neviem ako my vychodniari by sme dokozali 14.augusta podporit Stratovarius v KE a hned 14. augusta TARJU atd... v Snine bud alebo, otazka priority... a Snina je uz rokmi overena znacka... |
presne tak, je to otázka osobných preferencii. Čo sa mi však nepáči je postoj "ja mám, ty nemáš"- nie sme v škôlke, aby sme sa tešili z toho, keď sa niečo tomu druhému nepodarí... rovnako dobre mohla padnúť Snina. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vlasaty-had Imp

Založené: 26. 05. 2009 Prísp.: 12
|
Poslal: Thu Jun 24, 2010 15:35 Predmet: |
|
|
| Daniela napísal: | | vlasaty-had napísal: | ty to mozno dokazes, no neviem ako my vychodniari by sme dokozali 14.augusta podporit Stratovarius v KE a hned 14. augusta TARJU atd... v Snine bud alebo, otazka priority... a Snina je uz rokmi overena znacka... |
presne tak, je to otázka osobných preferencii. Čo sa mi však nepáči je postoj "ja mám, ty nemáš"- nie sme v škôlke, aby sme sa tešili z toho, keď sa niečo tomu druhému nepodarí... rovnako dobre mohla padnúť Snina. |
no to urcite nie, ja chodim na koncerty epg od ich prveho koncertu gamma ray v detve a ver tomu, ze im fandim dokonca som im lepil plagaty zo zaciatku ich fungovania po vychode bez naroku na nejake vyhody... a chcel som vidiet aj ten stratovarius a 99,99% by som na neho aj isiel keby dali iny datum. len nas vychodniarov bohuzial neposluchli... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Demonic89 Lesser Demon

Založené: 14. 03. 2007 Prísp.: 777
|
Poslal: Sun Jun 27, 2010 11:36 Predmet: |
|
|
Ako povedal HAD, na dvoch koncertoch sa za jeden den byt neda. A to s tym,ze SNina si to viac zasluzi, no tak za tym si stojim. To je akoze co za JEDNANIE, ze EPG absolutne ignoruje fanusikov a ich otazky ohladom MTF. Jedina vec čo spravili je to, ze stiahli banner. To je ferove jednanie?! _________________ "IN SPACE NO ONE CAN HEAR YOU SCREAM" |
|
| Návrat hore |
|
 |
iamrockerfun Lesser Demon

Založené: 04. 04. 2007 Prísp.: 783 Bydlisko: Eperjes
|
Poslal: Sun Jun 27, 2010 17:54 Predmet: |
|
|
kasli nato.  _________________ Now when you yell at me, it makes me nervous. And when I get nervous, I get scared. And when motherfuckers get scared, that's when motherfuckers accidentally get shot.
http://bootlegnightmare.euweb.cz/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
floxo Imp

Založené: 05. 02. 2010 Prísp.: 4
|
Poslal: Mon Jun 28, 2010 20:09 Predmet: |
|
|
| asi by bolo dobré ísť s pravdou vo n o MTF zombie.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
floxo Imp

Založené: 05. 02. 2010 Prísp.: 4
|
Poslal: Mon Jul 19, 2010 9:50 Predmet: MTF |
|
|
| EPG má nejaké finančné problémi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Demonic89 Lesser Demon

Založené: 14. 03. 2007 Prísp.: 777
|
Poslal: Thu Jul 29, 2010 11:13 Predmet: |
|
|
Takže ste prerobili 5500 Eur??? Tak tomu sa povie štastie veru.
Aspon, že maju fanušikovia H/P/S šancu ist do SNiny a podporit festival. _________________ "IN SPACE NO ONE CAN HEAR YOU SCREAM" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jezabel Imp

Založené: 18. 02. 2005 Prísp.: 5 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
Poslal: Thu Jul 29, 2010 23:26 Predmet: |
|
|
Dúfam, že ten Michael sem príde čo najskôr, na Mastersi vo Vizoviciach bol skvelý..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohoto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|