FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastavenieNastavenie   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

ANDRE MATOS Czech & Slovak Official Fanklub

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra epg.sk -> ANDRE MATOS 3.1. KOŠICE 4.1. ZVOLEN 6.1. BRATISLAVA
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
vosje
Imp
Imp

Založené: 21. 03. 2009
Prísp.: 23

PríspevokPoslal: Sun Aug 09, 2009 10:05    Predmet: ANDRE MATOS Czech & Slovak Official Fanklub Odpovedať s citátom

Dávám na vědomost všem fanouškům Andreho Matose, že po dohodě s Andrem zakládáme českou a slovenskou sekci jeho oficiálního fanklubu. Začínáme tím, že byla na MySpace založena jeho oficiální fansite na adrese http://www.myspace.com/andrematosczsk. Tato sekce bude provázaná s ostatními oficiálními fankluby Andreho Matose, na čemž usilovně pracujeme - zatím jsme v kontaktu s francouzským, italským, argentinským a japonským fanklubem.

Hlavním důvodem pro založení naší sekce je potřeba podchytit a sdružit fanouškovskou základnu (abychom se mohli bleskově informovat navzájem o chystaných akcích, popřípadě mohli organizovat společné zájezdy apod.) a trochu Andreho u nás zpropagovat v našich jazycích, protože angličtinu zase všichni nemají. Takže prosím všechny, kdo se cítí touto zprávou osloveni, aby se k nám přidali. Buďto přidáním se do přátel na MySpace nebo mne můžete kontaktovat na Facebooku či na mail vosjecz@gmail.com

Jak už jsem psala, jedním z úkolů, které na sebe fanklub bere, je přiblížit veškeré dostupné informace (články, interwiev, texty písní) v češtině či slovenštině, budu proto vděčná každému, kdo přizná, že je schopen v nějakém jazyce překládat a bude ochoten na požádání to udělat. Prosím tedy každého, kdo mne bude kontaktovat, o uvedení jazyka (či jazyků), se kterým/i můžeme počítat. Jedním z cílů je vytvořit jakýsi jazykový tým, který by dokázal ostatním zprostředkovat překlady z jakéhokoliv běžného jazyka. (Pár našich příspěvků lze již vidět právě na MySpace - aktuálně obě interwiev z Itálie, kde Andre koncertoval spolu s Clairvoyants - také první překlady textů písní, konkrétně alba Time To Be Free a VIRGO, dále tracklist nového alba Mentalize)

Všechny vás pěkně vítám! Smile

Andre Matos Czech & Slovak Official Fanclub
http://www.last.fm/user/vosjecz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DarkEagle666
Štefan
Štefan

Založené: 09. 09. 2008
Prísp.: 103

PríspevokPoslal: Mon Aug 17, 2009 11:16    Predmet: Odpovedať s citátom

nový album som už počul ..... a je podľa mňa asi to najlepšie čo po odchode z Angry nahral ... konečne mi príde uvolnený a neprecpáva to zbytočnými klávesami a samplami rôznych nástorojov atď. aj gitary sú jednoduchšie proste celé je to priamočiarejšie, tvrdšie, rýchlejšie čiže dalo by sa povedať že ide o čiastočný návrat k power metalovým koreňom ... výborne !!! potešil ma
vosje
Imp
Imp

PríspevokPoslal: Thu Aug 27, 2009 13:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak jsem se taky neudržela a našla si to a poslechla (zvědavost je děsná svině Razz ) a fakt přitvrdil, což se mi rovněž velmi líbí. Už se na tu desku těším. Kamarád mi slíbil přivézt ze služebky z Japonska.

Jinak se blíží spuštění centrálních stránek fanklubu, které budou mít několiv jazykových verzí. Naše skupina už dodala češtinu, polštinu a němčinu a pracujeme na maďarštině a slovenštině.

Návrat hore
vosje
Imp
Imp

PríspevokPoslal: Sun Dec 06, 2009 13:15    Predmet: Mentalize, Fanklub atd... :-) Odpovedať s citátom

Tak album už mám u sebe a je to radost náramná. Kdybych měla dojem z desky vyjádřit jednou větou, tak řeknu, že to je pro mne deska, nakteré je Andre nejvíc svůj a že to na mne působí velmi osvěžujícím dojmem. Smile

Ale hlavním důvodem, proč sem lezu, i když je tady tak "živo", je fakt že fanklub pomalu klíčí k životu a máme už svoji doménu a spustili jsme vlastní stránky, tak to dávam na vědomost. Adresu máme jednoduchou: www.andrematos.cz. Vyrobila jsem i banner, který si můžete dát na svoje stránky, budete-li mít zájem:

Neznám na Slovensku žádné jiné diskusáky, nemám to zmapované, proto budu vděčná, pokud tuto informaci rozšíříte po Slovensku. Chceme být dohromady, protože nás zase není nikde tolik, abychom se ještě drobili, tak myslím, že můžeme být alespoň ve fanklubu spolu. Wink

Návrat hore
vosje
Imp
Imp

PríspevokPoslal: Sun Apr 18, 2010 15:54    Predmet: Hlasujte pro vítězství Andreho Matose v Multishow Award 2010 Odpovedať s citátom

Hlasujte pro vítězství Andreho Matose v Multishow Award 2010

Hlasování pro Multishow Award 2010 již začalo. Až do 23. května veřejnost bude moci hlasovat pro nejlepší brazilské umělce roku 2009. Pět umělců s nejvyšším počtem hlasů v každé kategorii pak přechází do druhého kola hlasovacího procesu (začátek 27.5.2010 - konec 22.8.2010), kde lidé budou hlasovat pouze pro jednoho z těchto pěti umělců - vítěze Multishow Award 2010. Můžete hlasovat pro Andreho Matose tolikrát, kolikrát budete chtít, na následujícím odkaze:
http://multishow.globo.com/Premio-Multishow/Vote/

Jak hlasovat:
Melhor Grupo = nejlepší kapela
Melhor CD = nejlepší CD (interpret - album)
Melhor Cantor = nejlepší Zpěvák
Melhor Música = nejlepší píseň (Umělec - Song)
Melhor show = nejlepší koncert
Melhor Artista/Dupla Sertaneja = nejlepší umělec

Zadejte své odpovědi na polích pro kategorie, ve kterých chcete hlasovat. Přejděte dolů a zadejte kód který vidíte, potom klikněte na tlačítko "VOTAR".

Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra epg.sk -> ANDRE MATOS 3.1. KOŠICE 4.1. ZVOLEN 6.1. BRATISLAVA Časy uvedené v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: